DA

Nyheder

Salgskonsulent til Midt- og Nordjylland

   

SiS A/S SØGER EN ERFARENSALGSKONSULENT TIL MIDT- OG NORDJYLLAND

 

 

 

Jobannonce salgskonsulent

 

            .....   

Egentlig behøver vi ikke at sige så meget mere. For er det dig, vi søger, så ved du allerede, hvad det handler om. Du har nemlig prøvet det før, og du har en skarp og erfaren profil, når det handler om salg B2B.


Du er selvfølgelig sælger til fingerspidserne
- men mere end det
Møbler og indretning er en del af dit arbejdsliv, og du brænder for det. Gennem dit nuværende eller tidligere arbejde som salgskonsulent inden for fx interiør, belysning, møbler, tavler eller kids har du oparbejdet en omfattende indsigt i dit fagområde. Du vil få en spændende og udfordrende hverdag, med et bredt produktsortiment fra klassiske ikoner til innovative læringsmøbler, tavler og AV-udstyr. Det er ikke et krav at du har brancheerfaring, men det vigtigste er, at du brænder for salg og kundekontakt, da vores kunder er de vigtigste i verdenen.

Og SiS kender du
Med over 90 års erfaring er SiS en af Danmarks førende producenter af møbler, tavler og AV-udstyr til undervisningssektoren – en helstøbt indretningsløsning af fremtidens læringsmiljø. Der er plads til både tradition og fornyelse - og du skal være med til at sikre begge dele. Du søger jobbet, fordi du ved, det bliver stort.
Du bliver en central del af en traditionsrig virksomhed, hvis største konstant er, at vi altid er i bevægelse. Med vores egen produktion af møbler, tavler og AV-udstyr kan vi som de eneste på markedet, tilbyde en totalløsning i indretningen af fremtidige læringsmiljø og dermed skaber vi optimale rammer for læring.
Som del af et stærkt team på 40 medarbejdere, der er drevet af engagement, ambition og professionalisme, kan du se frem til indgå i et unikt fællesskab, hvor sammenhold og venskab rækker ud over arbejdstiden til fysiske såvel som hygge- arrangementer.

Interesseret?

Så søg i dag eller hurtigst muligt, dog senest 1. sep. 2017. Vedhæft dit CV, samt en motiverende ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv og hvorfor, du skal have stillingen. Vi indkalder kandidater til samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Pernille Gandrup på pernille.gandrup@sis-as.dk


DOWNLOAD JOBANNONCE HER

D   

NYT PRODUKT: SAMLINGSTRAPPE

SiS Kampagne 06 2017 a   
Samlingstrappen skaber en spændende formidlingsscene i undervisningsmiljøet og mulighed for at udfolde sig kreativt. Brug den som bænk, bord, scene eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.
 

Læs mere ...