Gate

Gate Student er en yderst elegant undervisningsstol med et rent og minimalistisk design. Skallen er støbt i Polypropylen med skridsikret overflade. Den er ergonomisk udformet, let at rengøre, og har et integreret gribehåndtag i ryggen. Sædets forkant har en let runding, der gør, at de undgås pres på underlår, og dermed sikrer blodcirkulation i benene. Gate Student udmærker sig især ved at være en let og fjedrende stol, som kan hjælpe de lidt mere urolige børn til at bevare koncentrationen. Den smalle hals på rygstykket gør også at de f.eks. kan sidde siddelæns eller omvendt på stolen med støtte på brystkassen. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering.Det unikke stoleophæng gør det muligt at hænge stolen op på alle typer af borde, og dermed undgår man stoleophæng, hvilken kan være befriende i et fleksibelt læringsmiljø.

GATE student er testet til at efterlevet en af EU højeste standarder 1729-1/2 på styrke, hvorfor den er fordelagtig i undervisningsmiljøet.

Produktblad

DESIGN: Savir design

© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.