BEAT
BEAT-stolens skal er støbt i fleksibelt PUR med en indstøbt stålramme, som giver akustiske fordele. Takket være PUR-gummiets elasticitet og det intelligente indstøbte fjedrende indlæg giver skallen siddekomfort både ved at tilpasse sig kroppens form og ved at støtte de rigtige steder. Overfladen er resistent overfor bakterier og føles silkeblød hvorfor den er en bestseller til kantine og fællesområderne - et overbevisende design og brug af den nyeste produktion teknologier gør BEAT noget særligt i sit segment.

DESIGN: Thomas Pedersen

Fleksibel PUR giver en høj komfort for brugeren og er et særdeles berøringsvenligt materiale. Samtidig er overfladen så stærk, at materialet holder til daglig hård slitage.
Fleksibel PUR er let at rengøre og tåler temperaturer op til 80º C

Produktark

Varianter

BEAT er en produktserie af 3 stole i forskellige højder og tilbydes med stoleophæng. Skallen fås i 5 forskellige farver og med pulverlakeret stel i matchende farver eller krom

© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.