Et system – mange løsninger


Med Wille systemets vægskinner og fritstående moduler kan du give store og små miljøer funktion, struktur og æstetik. Wille kan bruges til alt fra et større indretningsprojekt i det store mediatek til en lille smart skohylde under trappen. Her på siden får du inspiration og ideer til de behov, der er på kontorer og på skoler. Alle komponenter kan vælges i forskellige farver og mål.

Kontakt os for specifikationer.

Wille tilbyder garderobeløsninger som virkelig fungerer, et billedkunstlokale med både orden og kreativt kaos, en digital arbejdsstation med god funktion trods pladsmangel, et værksted med redskaber ophængt i sirlig orden eller et omklædningsrum, hvor der er mulighed for at bygge om og til, når der opstår behov for mere opbevaring.

Wille systemet overholder ikke kun alle relevante EUstandarder, men lever også op til endnu strengere krav og  er derfor mærket med ”Et ekstragodt valg”.

Mediatek

Med smart og fleksibel indretning kan mediateket rumme mange forskellige læringssituationer, både de individuelle og dem i grupper. Her kan man have gennemtænkte pladser til stille refleksion, informationssøgning, interaktion, rekreation og udforskning. Man kan også skabe en hule, hvor man kan sidde for sig selv.

Hylde perforeret

Hylden er preforeret og passer til både væghængte og fritstående modeller. Den er meget nem at justere i højden og kan let monteres både ret og i 23 graders vinkel. Konsol købes separat i 2-pak. Materiale: Perforeret metal.

Opdeler

Opdeleren holder dine ting på plads. Den passer til Wille hylder og perforerede metalhylder. Den er nem at justere og passer til både væghængte og fritstående modeller. Mix f.eks. farver for at få en personlig kombination frem. Materiale: Perforeret metal.

Garderobe

Ved brug af Wille systemet får garderoben ikke bare et bedre system, men også mange nye funktioner. Den bliver en integreret del af hele miljøet, hvor forskellige læringssituationer kan finde sted. Med Wille systemet får du hurtigt orden og mulighed for at bygge om og til.

Væghængt

Grundmodulet fra Wille skinnesystem er en enkel kombination, som nemt kan udvides med Wille tilbehør til præcis den kombination som ønskes. Grundmodulet består af to vægskinner samt hatte- og skohylde. 

Garderobe

Den væghængte garderobe består af knagerække, bænk og hattehylde. Wille skinnesystem kan kombineres med andre produkter fra Wille serien. Fag er produceret i stål. Knagerække og bænk af massivt træ. Træsort: Birk. 

Arbejdsstation

Wille er udviklet til at optimere alle de forskellige arbejds- og læringssituationer, der er på kontorer og på skoler. Det fleksible skinnesystem skaber perfekte arbejdsstationer til et kort øjeblik med administrative opgaver. Arbejdsstationen kan nemt lukkes og er låsbar.

Arbejdsplads

Metalskabet fungerer som mini-arbejdsplads. Arbejdsstationen bruges med Wille skinnesystem, og den passer til både væghængte og fritstående modeller. Let at justere i højden med plads til PC og hul til ledning. Arbejdsoverflade i filt.

 

Opslagstavle

Det praktiske panel kan bruges som opslagstavle sammen med magneter, knager og andet tilbehør. Brug den f.eks. til at holde styr på dit værktøj. Opslagstavlen passer til både væghængte og fritstående modeller. Nem at justere i højden. 

Omklædning

Med Wille skinnesystem får du hurtigt orden og mulighed for at bygge om og til, når der opstår behov for mere opbevaring i omklædningsrummet.

Skohylde

Skohylden bruges til Wille skinnesystem. Passer både til væghængte og fritstående modeller. Skohylden er meget nem at justere i højden. 

Bænk

Bænken passer til både væghængte og fritstående modeller. Den er nem at justere i højden. Bænken er en massiv hylde i 3 dele med konsol. Knager kan købes separat og monteres på bænken, så den kan bruges som garderobehylde. Træsort: Birk.

Kontakt os for mere information på:

(+45) 64 41 04 90

Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 70 20 60 80
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.