Fay


Fay er lette borde, der nemt kan flyttes og tilpasses den aktuelle læringssituation i klasselokalet. Fay har stålstel, der kan kobles med andre borde fra serien. Fay serien består af tre borde i forskellige former, hvor det individuelle studiebord er et oplagt valg som eksamensbord. Skoleborde fra Fay serien er med bordplade af krydsfiner og fås med overfalde i bøg, hvid eller antracitgrå. Stel kan vælges i sort, hvid eller grå.

Moduler

Fay består af flere moduler: et rundt bord, en halvcirkel, et individuelt studiebord eller en hel sammenkoblet række af borde. Både udformning og farver kan kombineres og anvendes på forskellige måder.

Koblingslink

Fay er på stålstel. Det snoede stel giver et flot organisk udtryk, mens muligheden for at koble bordet med andre skolemøbler fra serien, giver skolen mange anvendelsesmuligheder.

Stabelbar

Fay borde er flytbare og kan stables, hvis man ønsker mere plads i læringsmiljøet. Serien er her vist med hvid krydsfiner og sort stel. Kontakt os her for at høre mere om andre konfigurationer.

Elevstolen Karoline er produceret af 100 % farvesorteret returplast. Her kombineres Karoline med det fleksible elevbordet Fay. Læs mere om Karoline her.

Kontakt os for mere information på:

(+45) 64 41 04 90

Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 70 20 60 80
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.