Cirkulær økonomi


SIS by Lekolars tilgang til cirkulær økonomi og bæredygtighed er, at vi i størst muligt omfang skal anvende bæredygtige materialer, og anvende leverandører og underleverandører, der lever op til SIS by Lekolars krav om brug af FSC træ, og råmaterialer baseret på genbrugsmaterialer.

Bæredygtighed

I alle processer tilstræber vi at reducere frembringelse af affald, og reducere anvendelse af kemi. Produkter fra SIS by Lekolar er kendt for at have en lang levetid, hvilket er en betydelig faktor for at bæredygtighed og cirkulær økonomi.
Udtjente møbler kan let adskilles, så alle fraktioner af materialer kan genanvendes. I størst muligt omfang undgås det at anvende kemikalier i produktionen, og vi optimerer processer og udnyttelse af maskiner / anlæg, for at spare ressourcer og energi.

Miljø

SIS by Lekolar er certificeret iht. ISO 14001:2015, hvor der lægges vægt på et reducere energi- og ressourceforbruget, og derved reducere klimapåvirkningen. I konstruktionsfasen lægges der vægt på, at der bruges miljøvenlige materialer og miljøvenlige processer; pulvermaling af stålemner, og træemner lakeres med vandbaseret lak.

På vores lokaliteter har vi optimeret vores affaldssortering, og vi har reduceret vores emballageforbrug til et absolut minimum. Vores transportører overholder alle krav til miljøzoner og bruger de nyeste motorer mht. udslip af skadelige stoffer.

Genanvendelse

SIS by Lekolar har i flere årtier arbejdet med at genanvende brugte kvalitetsmøbler på en bæredygtig måde. 
Gensalg: De bedste møbler, som ofte er af høj kvalitet eller designerbrands, sælger vi videre som genbrugsmøbler. Med gensalg af genbrugsmøbler sparer vi miljøet for unødig merproduktion, og skaber glæder hos nye brugere.
Donation: De møbler som er i god stand, men ikke møder vores krav til gensalg donerer vi gratis til økonomisk trængte foreninger og velgørende organisationer i danmark såvel som udlandet. SIS by Lekolar far i flere år doneret skolemøbler til projekter i Afrika.

Leverandører

SIS benytter kun leverandører og underleverandører er erklærer at de overholder nationale og internationale love og konventioner, herunder miljølovgivning, samt love og regler vedr. arbejdsmiljø.

Alle leverandører og underleverandører forpligter sig til at overholde ILO konventionerne, der sikrer arbejderne anstændige løn- og arbejdsforhold.

”Fordelen ved at være ISO-certificeret er, at det er et tydeligt signal til omverdenen om, at vi arbejder struktureret og har orden i vores forretningsprocesser. Med den nye certificering får vi en tydeligere anerkendelse af vores arbejde med at tænke bæredygtigt og nedbringe alle tænkelige miljøpåvirkninger i udvikling, produktion og salg af møbler til læringsmiljøet”

Vores Certifikater

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.