Miljø


Vores holdning til miljø

Nye standarder til læringsmiljøet


Den nyeste standard ISO 14001:2015 certificering dækker:

-    Udvikling af læringsmiljøer til undervisningssektoren.
-    Udvikling og produktion af møbler til undervisningssektoren.
-    Salg og markedsføring af læringsmiljøer og møbler til undervisningssektoren


Med det nyeste standard ISO 14001: 2015 har vi et endnu stærkere værktøj til at opnå synlige miljøresultater. Til forskel fra den normale standard ISO 14001 har den nye version ISO 14001:2015 særligt fokus på løbende forbedringer, der skal sikre, at organisation og system følges ad, og at miljøindsatsen hele tiden optimeres. I den nye version af standarden er det også som noget nyt beskrevet mere tydeligt, hvordan vi som virksomhed skal forholde os til vores produkters forskellige trin i et livscyklusperspektiv.

ISO 14001:2015 certificering

SIS har i mange år været certificeret efter de internationale miljø- og kvalitetsstandarder ISO 14001. I maj 2018 blev vi igen certificeret og denne gang efter den nyeste standard ISO 14001:2015.

Miljøpolitik


SIS ønsker at være miljøbevidste virksomhed, hvor alle medarbejdere har ansvar for både det interne og det eksterne miljø. Vi overvåger og dokumenterer overholdelse af gældende lovgivning. Derudover skal vores handlingsplaner sikre en konstant indsats for at beskytte og forbedre miljøet for medarbejdere og omgivelser. Vi forpligter os til løbende at forbedre miljøbelastningen og forebygge forurening.

The Green Network

SIS arbejder aktivt og seriøst for at reducere miljøpåvirkningen. SIS modtog Green Networkwork diplomet for første gang i 1999 og modtager det for 8. gang i 2018

Arbejdsmiljø


SIS ønsker at være en seriøs og velfungerende arbejdsplads, hvor medarbejdere på alle niveauer viser fælles respekt og konstant arbejder for at opretholde og forbedre både det fysiske og mentale arbejdsmiljø.
”Fordelen ved at være ISO-certificeret er, at det er et tydeligt signal til omverdenen om, at vi arbejder struktureret og har orden i vores forretningsprocesser. Med den nye certificering får vi en tydelige anerkendelse af vores arbejde med at tænke bæredygtigt og nedbringe alle tænkelige miljøpåvirkninger i udvikling, produktion og salg af møbler til læringsmiljøet”
Vores Certifikater

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.