Vores historie

Fra trehjulet cykel til internationale læringsmøbler
1925: En af de første trehjulet cykler

1950th: Fra hjul til stål

Middelfart hjulfabrik skiftet navn til MH stålmøbler som et resultat af de succesfulde udvikling i forbindelse med produktion af stålmøbler til det danske militær. Stolene blev testet ved at kaste dem ud fra 2. sal og succesen første til øget fokus på produktion af undervisningsmøbler.

1925: En ydmyg begyndelse

SIS har altid være interesseret i børn og unges trivsel i forbindelse med læring med produktsortimentet har udviklet sig over årene. Fundamentet blev skabt som Middelfart hjulfabrik hvor vi producerede hjul og reservedele til to- og trehjulet cykler. 

1942: Bike driver for shipment from M.H. steel Furniture
MH Stålmøbler i den Lutheran World Confederation School i Kwun Tong i Hong Kong.

1986: Den første ergonomiske og højdejusterbar undervisningsstol

i midten af 80'erne udviklede vi sammen med overlæge A. C. Mandal et produkt med navnet Backup - det var en revolution i branchen - de europæiske producenter lo af vores nye udvikling - de første højdejusterbare møbler til studerende. I dag er der ikke en enkelt producent, der ikke har højdejusterbare møbler i deres sortiment.
Illustration of how to sit correct on a chair. Developed by Doctor A. C. Mandal

2018: International udvikling og lokal produktion

Med SIS som en ledende leverandør af skolemøbler og ekspert i indretning af skræddersyede læringsmiljøer i Danmark fik vi nye ejere, nemlig den nordiske koncern Lekolar der beskæftiger ca. 300 medarbejdere og omsætter for ca. 1 mia SEK. Et nyt spændende samarbejde hvor fokus er på at udvikle virksomheden med nye produkter til undervisningsmiljøer i tæt samarbejde med arkitekter, designere og brugere ude på skolerne.

1962: Stil i Stål

SIS blev grundlagt under navnet "Stil i Stål.", hvor grundlæggelsen af virksomheden udsprang fra en stol designet af Ole Almegaard Ohlsen. Interessen for de nye spændende stålmøbler, der kunne holde det hårde undervisningsmiljø blev hurtigt en succes både i Danmark og i udlandet, og vi begyndte at eksportere til bl.a. Hongkong.

 

BackUp: The first ergonomic and height adjustable Schoolchair

2003: SIS Academy

Akademiet blev oprettet med det formål at være specialist på læring for innovative uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. De følgende år opnåede akademiet status for Danmarks læringscenter, hvilket betød at akademiet var den officielle repræsentant for det internationale netværk i Danmark.

 

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.