Trio

Trio udstråler enkelthed og passer godt ind i både skandinavisk minimalistiske, retro- og mere moderne miljøer. Sofabordet har slanke, afrundede og massive træben og en enkel og let træbordplade. Som navnet så fint repræsenterer serien fås den i tre varianter som kommer i forskellige størrelser, former og farver.


Produktblad

Varianter

En lille flok sofaborde, cirkulære, kvadratisk og rektangulære i massiv eg samt i krydsfiner med vore standardfarver i laminat eller linoleum. Bordene fåes i seks størrelser og tre højder, og dermed i et væld af kombinationsmuligheder. Med koniske ben i massiv eg, lakeret eller sortbejdset. De runde borde har som standard 3 ben – Ø 60 og Ø 85 cm kan også fåes med 4 ben.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.

Kontakt os

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.