Kløver

Kløverbordet, fidgetbordet eller blomsten. Kært barn har mange navne. Og lige netop dette understreger designtanken bag bordet - nemlig at det skal inspirere til at tænke kreativt, opfatte rum anderledes og bryde de rette linjer i indretning. Bordets organiske
former definerer ikke faste siddepladser, og med den smarte gaslift, kan bordet uden tilkobling til strøm tilpasses til elever med forskellige højder eller anvendes til stående arbejde.


Produktblad

Colourguide

Varianter

Kløver fås med fast højde eller som højdejusterbart bord der gør det praktisk til f.eks. underviserbord, da det ikke optager en fast plads i lokalet og kan samtidig bruges til ekstra gruppebord. Det understøtter en fleksibel indretning og et aktivt læringsmiljø.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.
Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.