ActiveFloor


ActiveFloor er et inkluderende læringsredskab, der giver børn mulighed for at lære med hele kroppen. Grundtanken bag ActiveFloor er, at børn lærer bedst, når de har det sjovt.

Med ActiveFloor kan du skabe dine egne interaktive læringsspil. Du vælger selv univers, fag, tema og hvilket alderstrin, du vil skabe spil til.

ActiveFloor kan både motivere og udfordre de yngste og de ældste elever.

Når du køber ActiveFloor, så får du adgang til et Online Community, hvor du kan dele dine spil med dine kollegaer eller søge efter inspiration til udvikling af dine egne spil.

Du kan også bruge standardspil, der er udviklet i samarbejder med lærere og pædagoger. Du gemmer dine spil på platformen, så de kan genbruges, videreudvikles eller tilpasses til nye læringssituationer.

Spil kan være rigtig mange ting, og du bestemmer selv, om formålet er at give eleverne en pause fra undervisningen eller om dit spil sigter mod faglig og motorisk udvikling.

 

ActiveFloor er for alle og bruges flittigt af skoler, børnehaver, SFO’er, biblioteker og hospitaler.

Kontakt os for mere information på:

(+45) 64 41 04 90

Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 70 20 60 80
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.