Fixa færdige kombinationer


Fixa giver uendelige muligheder. Her på siden kan du se komplette løsninger, men du kan også blive inspireret og lave dine egne opbevaringsløsninger. Mix f.eks. modeller og farver på skuffer for at få en personlig kombination frem. Til udvalgte varianter kan du desuden tilkøbe understel, der passer ind hos jer. 

Kontakt os for specifikationer.

Vi har ladet tre vigtige nøgleord styre udviklingen af SIS by Lekolars nye opbevaringssystem Fixa: Fleksibilitet, funktion og koordination - alle forenet af en overordnet grundtanke om sikkerhed. Fixa er helt og holdent udviklet med tanke på alle de forskellige behov, der opstår på skolen.

Fixa systemet overholder ikke kun alle relevante EUstandarder, men lever også op til endnu strengere krav og  er derfor mærket med ”Et ekstragodt valg”. Fixa er også FSC-mærket.

Cirkel

Her har vi skabt et uforstyrret område med et blødt tæppe. De buede moduler i forskellige højder fra Fixa giver en følelse af et eget rum i rummet med et godt udsyn til de omkringliggende aktiviteter. Modulerne har låsbare hjul og kan hurtigt og nemt flyttes rundt efter behov.

Buet modul

Fixa systemet har buede moduler samt hjørne- og T-moduler. Modulerne kan med nogle få undtagelser fås i tre forskellige dybder. De buede moduler kan f.eks. bruges til at skabe plads til flere forskellige læringssituationer i et rum.

T-modul

Fixa kan tilpasses efter alle tænkbare rum og områder. T-modulet er en enkel og fleksibel løsning, når der skal laves en opdeling i rummet. 

Opbevaring

Med Fixa opbevaring holder du nemt orden på ringbind, skriveblokke og andre materialer. Systemets moduler er også perfekte som vægopbevaring samt opbevaring i opholdsrum, printerrum med mere.

Mobilreol

Modulernes indretning kan flyttes, ændres eller udskiftes efter behov. Det betyder, at dine opbevaringsmoduler kan få nye funktioner over tid og dermed leve længere. Flexa bred 8-rums mobilreol har et fast skillerum, øvrige hylder og skillerum er flytbare. Træsort: Hvidpigmenteret birk.

Skuffer

Det gennemtænkte modulsystem tilbyder en nærmest total fleksibilitet. Mobilreolen med 3 skuffer passer til A4. Mix f.eks. farver på skuffer for at få en personlig kombination frem. Mobilreolen er flytbar og kan også bruges som bænk. Træsort: Hvidpigmenteret birk.

Væghængt

Den perfekte plads til et lysbord eller en laptop. Du kan sætte dem op i et hjørne eller en bred gang. Placer modulerne så du får en bordhøjde på 60 cm. Det er en god ståhøjde for de lidt større børn. Alternativt kan de væghængte moduler bruges til udstilling af børnenes kreationer.

Kasse

Kasse med hjul og greb på to sider. 3 stk. passer perfekt på række under Fixa bænk. Kassen ruller nemt på fire hjul. Materiale: Birkekrydsfiner. Færdigmonteret. 

Modul 1:1

Modul 1:1 er det mindste modul i Fixa systemet. Modulet kan indeholde A4. Hylden passer fint som displayreol til småting. Eller brug den som lille personale- eller elevopbevaring. Kan også væghænges. 

Kontakt os for mere information på:

(+45) 64 41 04 90

Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.