Back Up

BackUp stolen sikrer en åben og ergonomisk siddestilling. I samarbejde med  overlæge A.C. Mandals har vi udviklet BackUp-serien, hvor stole og taburettet tilbyder en åben og aktiv siddestilling. Brugeren sidder højere og får dermed mulighed for at rette ryggen og sidde åbent, uden at falde sammen i ryggen, som med årene kan føre til en usund siddeholdning og problemer med ryggen.


Produktblad

Reservedele

Colourguide

Varianter

BackUp er en del af en produktserie der sikrer sammenhæng i indretningen på tværs af rum og funktioner. BackUp kan du sammensætte efter ønske, med mulighed for sæde og/eller sædepolstring i flere materialer og farver, samt stel i flere farver - med og uden struktur.

Aktiv siddestilling

BackUp er udviklet sammen med overlæge A. C. Mandal og fokus har været på at designe en stol, der kombinerer bevægelse og mobilitet og er designet til at understøtte en aktiv siddestilling. Brugeren sidder højere og får dermed mulighed for at rette ryggen og sidde åbent, uden at falde sammen, som med årene kan føre til en usund siddeholdning og problemer med ryggen. BackUp fås med SISmoflex som tilfører stolen et 360° ergonomisk vip, som yderligere øger bevægelsesfrihed og siddekomforten.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.
Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 70 20 60 80
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.