IMO LEARN

iMO-LEARN omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse. I dag lærer vi ikke længere ved at sidde stille, men ved at bevæge os. iMO-LEARN konceptet består af innovative taburetter, der kan bruges med eller uden bevægelsessensorer. iMO-LEARN kan anvendes til både de klassiske skolefag og for at indlemme mere bevægelse i undervisningen. Brug den fx i matematik, til sprogundervisning, til balanceøvelser eller brain breakers. 

Vi har lavet en række videoer med opgaver, hvor iMO-LEARN støtter bevægelse og læring i undervisningen. Kun fantasien sætter grænser, find selv på flere opgaver, der sætter elevernes hjerne og hjerte på arbejde!


DESIGN: SIS by Lekolar

Produktblad

IMO LEARN er verdens første interaktive undervisningsmøbel. Vi har lavet en række videoer med opgaver, hvor iMO-LEARN støtter bevægelse og læring i undervisningen. Kun fantasien sætter grænser, find selv på flere opgaver, der sætter elevernes hjerne og hjerte på arbejde.

© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.