Environment


Engdalskolen

Samlingstæppe til formidling

Engdalskolen i Aarhus har etableret nye undervisningsfaciliteter og i nært samarbejde har vi skabt fremtidens læringsmiljø, hvor lokalerne er opdelt i zoner og indrettet til at understøtte den ønskede aktivitet - fra individuel fordybelse til fælles opgaver eller store præsentationer. Fokus har været på at skabe et godt og inspirerende rum med mulighed for fordybelse og forskellige arbejdsmetoder.

Lindved Skole

Farver der stimulerer kreativiteten

Projektet omfattede en totalrenovering af vingerne fra 1970'erne og en helt ny tilbydning til 32 millioner. Der har været fokus på farvevalg i forhold til, hvordan det påvirker ønskede aktiviteter i lokalet. Eleverne på Lindved skole er glade for de nye klasseværelser, der tilbyder farver, god ergonomi og masser af plads til læring og fordybelse.

Ellekærskolen

Et rum med mange muligheder

Ellekærskolen havde et stort fællesrum, som flere klasser skulle dele, og derfor havde de problemer med støjniveauet, og den åbne plan opmuntrede til mange fysiske aktiviteter, hvor det ikke var ønsket. Gennem tæt dialog dialog om hverdagen på skole og de fysiske behov etablerede vi en fordybelseszone med sofaer og reoler til indramning af det område, hvor fysisk aktivitet var ønsket.

Frederiksund Gymnasium

Zoner til fordybelse

Frederiksund Gymnasium har i flere år skabt et undervisningsmiljø med fokus på at skabe et inspirerende akademisk og kreativt miljø, der afspejler gymnasiets faglige faciliteter. SIS by Lekolar har siden 2010 løbende indrettet og leveret møbler til skolens kantine, fællesrum, gangarealer og undervisningslokaler. Se hvordan de nytænkende undervisningslokaler blev indrettet i 2017

UCC - Future Classroom Lab

Forskning i fremtidens læringsmiljø

SIS er den stolte sponsor for Future Classroom Lab, der arbejder med udviklingen af læringsprocesser for det 21. århundrede. I en tid, hvor den studerende skal være en aktiv samarbejdspartner i en it-relateret arbejdsgang. Formålet med Future Classroom Lab er, at finde nye veje til at forstå og arbejde med teknologier i et inspirerende læringsmiljø.

Hellested Friskole

Et rum til samskabelse

På Hellested Friskole havde de et stort fællesrum, som flere klasser skulle dele, og derfor havde de problemer med støjniveauet, og den åbne plan opmuntrede mange fysiske aktiviteter, hvor det ikke var ønsket. Gennem dialog etablerede vi forskellige zoner, hvor indretningen opfordrede til forskellige aktiviteter.

Skal I indrette nyt læringsmiljø?

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.