#toogoodtogo


Her på siden finder du stærkt nedsatte specialprodukter. Der kan være tale om udstillingsmodeller og lagervarer. Nogle produkter er spritnye, mens andre er let brugte. Det er en unik mulighed for dig, der hurtigt skal supplere op med enkelte møbler, mangler det der ekstra til klasselokalet eller gangarealet, der kan bryde med det ensartede udtryk. Eller for dig, der er begrænset af pengepungen og samtidig tænker på miljøet.

Prissætningen på siden er attraktiv, så du skal holde dig til, hvis du finder noget, der passer til din skole. Vi har ikke flere produkter, end der er angivet, og vi tager forbehold for fejl på siden.

Kontakt vores kundeservice på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon: +45 64 41 04 90, hvis du ønsker at købe et eller flere produkter.


Handelsbetingelser i SIS by Lekolar outlet:
Produkter der sælges i outlet (restvare, udstillingsmodeller eller lign.) kan have enkelte visuelle brugsmærker i form af ridser og overfladiske skrammer, men produktet i funktion fejler intet. Produkter i outlet er undtaget normale garanti, returret og reklamationsregler. SIS by Lekolar indestår for at produkterne er funktionsdygtig og brugbarstand ved levering.

Prisen er netto ekskl moms og fragt. Se øvrige salgs- og leveringsbetingelser
Køb i outlet kan KUN ske via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 64 41 04 90 og er først gennemført når kunden har modtaget ordrebekræftelse.

Alle FØR-priser er vejledende salgspriser ekskl. moms.
Alle NU-priser er nettopriser ekskl. moms.

© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.