#toogoodtogo


Her på siden finder du stærkt nedsatte specialprodukter. Der kan være tale om udstillingsmodeller og lagervarer. Nogle produkter er spritnye, mens andre er let brugte. Det er en unik mulighed for dig, der hurtigt skal supplere op med enkelte møbler, mangler det der ekstra til klasselokalet eller gangarealet, der kan bryde med det ensartede udtryk. Eller for dig, der er begrænset af pengepungen og samtidig tænker på miljøet.

Prissætningen på siden er attraktiv, så du skal holde dig til, hvis du finder noget, der passer til din skole. Vi har ikke flere produkter, end der er angivet, og vi tager forbehold for fejl på siden.

Kontakt vores kundeservice på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon: +45 64 41 04 90, hvis du ønsker at købe et eller flere produkter.

Handelsbetingelser på #toogoodtogo

Produkter, der forhandles på sis-as.dk/#toogoodtogo er undtaget normale garantier, returret og reklamationsregler.

lekolar | sis står inde for, at produkterne er funktionsdygtige og i brugbarstand ved levering. Nogle produkter er let brugte, og de kan derfor have visuelle brugsmærker i form af ridser og overfladiske skrammer. Er dette tilfældet, så er kunden blevet gjort bekendt med disse forud for leveringen.

Alle før priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms og fragt. Alle nu priser er nettopriser ekskl. moms og fragt.

Køb af produkter, der er vist på #toogoodtogo, kan kun ske via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 64 41 04 90. Et køb er først gennemført, når ordrebekræftelsen er modtaget.

Se øvrige salgs- og leveringsbetingelser her.

Lekolar SIS A/S
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 70 20 60 80
CVR: 14833692

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.